Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
SPOR

İstiklalspor Güreşçisi Remzi Temur’dan Göğüsleri Kabartan Başarı

Kahramanmaraş İstiklalspor Güreşçisi Remzi Temur, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 65 kilogramda ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Başkan Güngör, “Başarıların daim olsun pehlivan” dedi

İstiklalspor Güreşçisi Remzi Temur’dan Göğüsleri Kabartan Başarı
Paylaş:

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ulusal ve uluslararası arenada gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren sporcular yetiştirmeye ve spor dünyasına yeni genç yetenekler kazandırmaya devam ediyor. Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 65 kilogramda ay yıldızlı forma adına mücadele eden Kahramanmaraş İstiklalspor Güreşçisi Remzi Temur, Alman rakibi Manuel Wagin ile çıktığı final müsabakasında mağlup olarak şampiyonadan gümüş madalya ile ayrıldı. U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nı toplamda 14 madalya ile tamamlayan Türkiye’nin kazandığı bir madalya Kahramanmaraş İstiklalspor’un Güreşçisi Remzi Temur’dan geldi.

Başkan Güngör’den Temur’a Tebrik

Genç güreşçi Remzi Temur’u sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Arnavutluk’un Tiran şehrinde düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası 65 kilogramda Avrupa ikincisi olan İstiklalspor Güreşçimiz Remzi Temur’u tebrik ediyorum. Başarıların daim olsun pehlivan” dedi.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 2. el otoda yeni zam kapıda!

Akışın sonuna geldiniz.