Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ve meslektaşı Pınar Deniz, aşk dolu bir ilişkilerini evlilikle taçlandırma kararı aldıklarını resmi olarak duyurdu. Kaan Yıldırım, "Evlilik haberleri doğru, evleniyoruz" açıklamasını yaparak sevenlerine müjdeli haberi verdi.

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz, son dönemde sosyal medya paylaşımları ve aşk dolu fotoğraflarıyla dikkat çekmişlerdi. İkili, yaz döneminde Bodrum ve Yunanistan gibi romantik tatil rotalarının ardından İngiltere'ye gitmişlerdi. Pınar Deniz, İngiltere'nin Cambridge şehrinde çektirdiği bir fotoğrafı sevgilisi Kaan Yıldırım'ı etiketleyerek paylaşmış ve "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notunu düşmüştü.

Kaan Yıldırım, sevgilisinin paylaşımına kırmızı kalp emojisiyle cevap vermişti. Bu romantik paylaşımın ardından, çiftin evlilik teklifi aldığı tahmin edilmiş ve takipçileri Deniz'in paylaşımına büyük ilgi göstermişti.

Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz, bu mutlu anlarını hayranlarıyla paylaşmaya devam ederken, evlilikleriyle ilgili detaylar merakla bekleniyor.