Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğretmenlerine yönelik düzenlediği mesleki seminer çalışmasıyla önemli bir eğitim etkinliğine imza attı. Bu özel etkinliğe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Sayın Cuma GÜLER ve KİPAŞ HOLDİNG İnsan Kaynakları Koordinatörü Ayla Hanım'ın katılımı, semineri daha da zenginleştirdi.

Seminer, öğrencilerin eğitimi ve iş hayatındaki karşılaştıkları zorluklarla başa çıkma konularını ele alarak verimli bir şekilde gerçekleşti. Özellikle öğretmenlerin, öğrencileri için daha iyi bir eğitim deneyimi sunma amacıyla çözüm önerileri üzerine yoğunlaşıldı. Bu öneriler, öğrencilerin gelecekteki iş hayatlarına daha iyi hazırlanmalarını sağlayacak önemli bilgiler içeriyordu.

Seminerin sonunda, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Cuma GÜLER ve KİPAŞ HOLDİNG İnsan Kaynakları Koordinatörü Ayla Hanım, okula ve öğrencilere her zaman destek olacaklarını vurguladılar. Bu tür etkinliklerin, öğrencilerin ve öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sağladığını belirterek işbirliğini önemsediler.

Kahramanmaraş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrenci ve öğretmenlerine sağladığı bu tür fırsatlarla mesleki yeteneklerin ve bilgi birikiminin artırılmasına katkı sağlamaya devam ediyor.