Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin etkisi sonrasında şehrin altyapısını iyileştirmek ve olumsuz hava koşullarının yol açabileceği sorunları en aza indirmek amacıyla altyapı hatlarında bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehrin altyapısının kış aylarına hazırlanmasının yanı sıra ani yağışlar sırasında oluşabilecek sorunları önceden önlemek amacıyla yoğun bir çaba harcanıyor.

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının temizliğini yaparken, logar ve mazgal açma işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Bu çalışmalar sayesinde yerleşim bölgelerinin altyapısı güçlendirilerek kış aylarına hazır hale getiriliyor.

KASKİ Genel Müdürlüğü, bu çalışmaların ardında vatandaşların taleplerini dikkate aldığını ve ALO 185 Çağrı Merkezi üzerinden iletilen taleplere yanıt verdiğini belirtti. Böylece, şehirdeki altyapı sorunlarına daha hızlı çözümler bulunması amaçlanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ Genel Müdürlüğü, şehrin altyapısını güçlendirmek ve ani hava olaylarının neden olabileceği olumsuzlukları minimize etmek için çaba harcayarak şehrin sakinlerine daha güvenli bir yaşam alanı sunmaya çalışıyor.