Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
MAGAZİN

Kahramanmaraş’ın Gururu Masterchef Kerem’i Ağlatan Kaşık!

Kahramanmaraşlı Kerem Bilginer, TV8’de yayınlanan Masterchef yarışmasında büyük bir başarıya imza atarak ilk dörde kalmayı başardı. Yarışma sırasında gösterdiği muazzam yemekle büyük övgü alan Kerem, Danilo Şef’ten aldığı kaşıkla duygusal anlar yaşadı.

Kahramanmaraş’ın Gururu Masterchef Kerem’i Ağlatan Kaşık!
Paylaş:

TV8’de yayınlanan Masterchef yarışmasında Kahramanmaraşlı Kerem Bilginer, yarışmanın son etabında gösterdiği muazzam yemekle şeflerden büyük övgü aldı. Bu özel günde Danilo Şef, Kerem’e hem 9 puan verdi hem de bir kaşık attı. Kaşık, mükemmel bir yemeği simgeliyor ve bu ödül, Kerem’in çok emek verdiği ve üzerinde titrediği yemek için büyük bir anlam taşıyordu. Bu an, Kerem’in gözyaşlarını tutamamasına yol açtı.

Kerem, yarışma boyunca her fırsatta Kahramanmaraşlı olduğunu belirterek, şehirlerinin gastronomik değerlerini tanıttı ve vatandaşları Kahramanmaraş’ı keşfetmeye davet etti. Hem bir yarışmacı olarak başarısını ortaya koydu, hem de bir turizm elçisi gibi şehri tanıttı.

Sosyal Medyada Kerem İçin Destek Mesajları

Kerem’in aldığı kaşık, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Birçok izleyici, Kerem’in hak ettiği puanı almadığını ve şeflerin ona haksızlık yaptığını belirtti. Bir izleyici, “Kaşık demek kusursuz bir yemek demektir, kusursuz yemeğin puanı 10’dur… Kaşık verirken bile adaletsiniz be…” şeklinde bir yorum yaptı. Bir başka izleyici ise Kerem’in, yarışma boyunca yaşadığı zorlukların ve sabrının ardından kaşığı hak ettiğini belirterek duygusal bir paylaşımda bulundu: “Kerem, kaşığı aldığında ağladı. Azmin, hırsın, sabrın sonucu kupa olacak umarım. Her şeyin en iyisini hak ediyorsun Kerem şefim.”

Kerem’in yolunun uzun ve başarılarla dolu olduğu, sosyal medyada sıkça vurgulanan bir diğer konu oldu. Onun, tekniği, bilgisi ve karakteriyle tam bir şef olduğu ifade edilerek, gelecekte büyük başarılar elde edeceği dile getirildi.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MAGAZİN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.