Kahramanmaraş 12 Şubat Parkı’ndaki özel bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Yılmaz Terliksiz, 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor’un ilk yarı performansını değerlendirirken istifa kararını duyurdu. Terliksiz, "Görev sürem boyunca kulübün başarısı için elimden gelen her şeyi yaptım. Ancak bu süreçte kulübün hak ettiği desteği tam anlamıyla alamadığını düşünüyorum. Şehrin Kahramanmaraşspor’a sahip çıkması gerekiyor" dedi.
"Kararım Kulübün Menfaatleri İçin"
Terliksiz, istifa kararının kişisel bir mesele olmadığını ve tamamen kulübün menfaatleri doğrultusunda alındığını vurguladı. Açıklamasında, "Kahramanmaraşspor’un daha iyi yerlere gelmesi en büyük temennimdir. Bundan sonraki süreçte kulübe başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Muş Spor Maçı Öncesi Sürpriz Karar
Kahramanmaraşspor, ligin 16. haftasında sahasında Muş Spor Kulübü ile karşılaşmaya hazırlanırken, başkanlık görevinden gelen bu istifa haberi takım ve taraftarlar arasında şaşkınlık yarattı.