Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırladığı şenlikle miniklere unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. KAFUM’da gerçekleşecek şenlik, sabah saat 10.00’da başlayarak akşam 18.00’a kadar devam edecek. Etkinliklerde çocuklar, eğlenirken aynı zamanda öğrenme fırsatı da bulacak.
Şenlik alanında her yaşa uygun aktiviteler
Lunapark oyuncaklarından şişme oyun gruplarına, jonglör ve palyaço gösterilerinden deney atölyelerine kadar birçok renkli aktivitenin yer alacağı organizasyonda, çocuklar enerjilerini yaratıcı alanlarda kullanabilecek. Etkinlik programı, yarışmalar ve sürpriz gösterilerle daha da zenginleştirilecek.
Başkan Görgel’den çocuklara özel ilgi
Yıl boyunca çocuklara yönelik projeleriyle dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel’in öncülüğünde hazırlanan 23 Nisan etkinliği, belediyenin çocuklara verdiği önemin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Etkinliğin, çocukların sosyal gelişimine katkı sağlaması ve milli bayram bilincini güçlendirmesi hedefleniyor.
Tüm aileler davetli
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şenliğe tüm çocuklar ve ailelerinin davetli olduğu belirtildi. Açıklamada, bayramın coşkusunu birlikte yaşamak ve çocuklara özel bu anlamlı günü paylaşmak isteyen herkesin KAFUM’daki etkinliklere katılabileceği ifade edildi.