Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini çocuklara en güzel şekilde yaşatmak için çeşitli etkinlikler düzenliyor. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen program kapsamında, Sahne Maraş Tiyatro Okulu öğrencileri “Dünyayı Kurtaran Çocuk” adlı oyunu sahneledi. Mevlana İdris’in hikâyesinden uyarlanan bu eğlenceli gösteri, çocuklara hem keyifli anlar yaşattı hem de önemli mesajlar verdi.
Minikler Atölyelerde Yeteneklerini Geliştirdi
Tiyatro gösterisinin ardından düzenlenen “Dua Çerçevesi Yapım Atölyesi” ise çocuklara el becerilerini geliştirme fırsatı sundu. Minikler, hayal güçlerini kullanarak birbirinden renkli çerçeveler tasarladı. Eğlenceli anlara sahne olan atölye çalışması, büyük ilgi gördü.
Ebeveynlerden Belediyeye Teşekkür
Çocukların Ramazan ayını sanat ve eğlenceyle geçirmelerini sağlayan etkinlikler, ebeveynlerden de tam not aldı. Aileler, bu tür organizasyonların çocukların sosyal gelişimine katkı sunduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.