Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta Elektronik Sigara Operasyonu: 100.000 TL Değerinde Likit Ele Geçirildi

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, 100.000 TL değerinde kaçak elektronik sigara likidi ele geçirildi.

Kahramanmaraş’ta Elektronik Sigara Operasyonu: 100.000 TL Değerinde Likit Ele Geçirildi
Paylaş:

Edinilen bilgilere göre, Pazarcık İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde F.Ş.’nin (43) aracında jandarma tarafından yapılan detaylı arama sonucunda 800 adet elektronik sigara likidi ve 2 adet elektronik sigara bulundu. Kaçak ürünlere el koyan jandarma ekipleri, F.Ş. hakkında yasal işlem başlattı.

Yasal İşlem Başlatıldı

Elektronik sigara ürünlerinin kaçak olarak piyasaya sürülmesi, sağlık açısından ciddi tehlikeler barındırırken, jandarma ekiplerinin bu tür operasyonlarıyla yasadışı ürünlerin engellenmesi hedefleniyor. F.Ş.’nin işlemleri devam ediyor.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.