Kahramanmaraş'ta, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 Mesleki Yarışmalar programı kapsamında, 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu tarafından koordine edilen Genç Hafızlar Hafızlık ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması gerçekleştirildi.

Genç Hafızlar Hafızlık Yarışması ve Dereceye Girenler:

  1. Yunus Emre Köse
  2. Ahmed Alhwdı
  3. Ahmed Alsalama

Dereceye giren öğrencilere ve tüm katılımcılara danışman öğretmenleri ile birlikte hediyelerini takdim etmek üzere Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve diğer ilgililer hazır bulundu.

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması ve Dereceye Girenler:

  1. Muhammed Eren Aksoy
  2. Kayra Emre Ünal
  3. Ahmet Tahir Sönmez

Dereceye giren öğrencilere ve katılımcılara ödüllerini veren yetkililer arasında Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, Şekerli Vakfı Başkanı Eşref Şekerli, Rıdvan Hoca Vakfı Başkanı Bayram Nurdoğan, ve diğer protokol üyeleri bulunmaktaydı.

Teşekkürler ve İl Birincilikleri: Her iki kategoride de 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri il birinciliklerini elde ettiler. Etkinliğe destek veren Şekerli Vakfı, Rıdvan Hoca Vakfı, Büyükşehir Belediyesi, ve Erenler İmam Hatip Ortaokulu'na teşekkür edildi. Yarışmaya katılan öğrencilerin yanında olan danışman öğretmen ve Kuran kursu hocaları da unutulmadı.