Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 40 yaşındaki 4 çocuk annesi Nesrin Sungur, 26 Şubat sabahı evinden altınları ve bilezikleriyle ayrıldıktan sonra kayboldu. Ailesi, kadının kaybolmasının ardından büyük bir endişe yaşarken, Müge Anlı ve ekibi kaybolan kadının izini sürmeye başladı.
Aile Endişeli, Araştırmalar Devam Ediyor
Eşi Ömer Sungur, eşiyle hiçbir sorun yaşamadıklarını ve son olarak onu balkonundan uğurladığını belirtti. Kızı Döndü ise annesinin kaybolmasının aileyi derinden sarstığını ifade etti. Müge Anlı ve ekibi, kaybolan kadının izini sürebilmek için telefon kayıtları, sosyal medya hesapları ve son görüldüğü yerler üzerinde kapsamlı araştırmalar yapıyor.
Kaybolan Kadının İzinde
Müge Anlı ve ekibi, Nesrin Sungur'un kaybolduğu günden bu yana yaptığı araştırmalarla kadının akıbetini bulmaya çalışıyor. Kaybolan kadının izine, telefon kayıtları ve sosyal medya hesapları üzerinden de rastlanmaya çalışılıyor.