Toplantıya, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, kurum müdürleri, ilgili oda ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Toplantıda, şehirde yürütülen ve planlanan faaliyetler konusunda ayrıntılı görüşmeler yapıldı. Bu çalışmalar arasında mikrobölgeleme ve planlama süreçleri, kentsel tasarım projeleri, ticari ve sanayi dönüşüm alanları, altyapı yatırımları gibi bir dizi konu ele alındı.

Başkan Hayrettin Güngör, toplantı sırasında, deprem sonrası sürecin ve şehirde gerçekleştirilen projelerin güncel durumu hakkında Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'a detaylı bilgiler sunarken, Karaaslan da şehre gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür etti. Başkan Güngör, toplantının olumlu sonuçlar doğurmasını dileyerek, "Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.