Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik başarılı bir operasyon düzenledi. Yapılan çalışmalar sonucunda A.A. ve U.D. adlı şahısların uyuşturucu ticareti faaliyetlerini gerçekleştirdikleri belirlendi.

Suçüstü Yakalanan Şüpheliler Tutuklandı

Operasyon kapsamında uyuşturucu madde ve hassas terazi ile birlikte suçüstü yakalanan A.A. ve U.D., polis ekiplerince gözaltına alındı. Uyuşturucu maddelere el konulurken, şüpheliler adli mercilere sevk edildi.

Cezaevinde Tutuklandılar

Adli makamlarca sorgulanan A.A. ve U.D., uyuşturucu ticareti suçlamasıyla tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme tarafından yapılan değerlendirmenin ardından şüpheliler, cezaevine gönderilerek tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Teşekkür Etti

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, başarılı operasyonla ilgili olarak bir açıklama yaparak, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede kararlılıkla devam edileceğini belirtti. Halkın güvenliği ve kamu düzeninin korunması adına yapılan bu tür operasyonlara devam edileceği vurgulandı.