Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları (KAMEK), yeni eğitim dönemine başladı. Alanında uzman eğitmenler tarafından uzun süredir Kahramanmaraşlılara hizmet veren KAMEK, yeni döneminde de yoğun ilgi görmektedir. Kurslar, 30 farklı branşta ve bin 84 kursiyerle birlikte başlamıştır.

KAMEK'te sunulan eğitimler arasında Fotoğraf Çekimi ve Karakalem Resim Kursları da bulunmaktadır. Fotoğraf Çekimi Kursu'nda, temel fotoğraf çekim teknikleri, fotoğraf makineleri ve ayarları, fotoğrafta ışık ve kompozisyon, arşivleme teknikleri gibi birçok konuda eğitim verilmektedir. Karakalem Resim Kursu ise çizim, gölgeleme ve kontür gibi konularla kursiyerlerin resim becerilerini geliştirmelerine olanak sağlamaktadır.

KAMEK eğitimlerine katılan kursiyerler, kişisel becerilerini geliştirmek adına eğitimlerin büyük bir katkı sağladığını belirtmektedir. Ayrıca kurslar, kursiyerlere sosyal çevrelerini genişletme ve yeni insanlarla tanışma fırsatı da sunmaktadır. Kursiyerler, KAMEK'in düzenlediği eğitimlere katılım sağladıkları için Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.