Şüpheli olarak belirlenen Mustafa G. (43) adlı kişi, taksici Murat Karaca (45) ile arasında bir tartışma başlattı. Tartışmanın detayları, araç içi kamerasına yansıdı. Mustafa G.'nin taksiye biner binmez, "Cemale niye yanlış yaptın?" dediği ve tabancasını çıkardığı görülüyor. Murat Karaca'nın şaşkın bir şekilde "Cemal benim kardeşim, ben mi tokat attım?" şeklinde cevap verdiği anlar kameralara yansıdı.

Mustafa G., ardından tehditlerine devam ediyor ve "Gidelim yanına bakalım kardeşin mi? Adam kardeşine tokat atar mı? Ayıp değil mi sana?" dedi. Bu noktada Murat Karaca, taksinin durmasını istedi. Ancak Mustafa G. devam ediyor ve "Devam et kafana sıktırma, yürümezsen kafana sıkacağım, 3 dakikan var. Benim için fark etmez orası burası" diyor.

Tartışma devam ederken Murat Karaca'nın cep telefonu çalıyor ve Mustafa G. ciddi bir tehdit savurarak, "Telefona herhangi bir şeye bakarsan sıkacağım kafana, bak yazık olur sana" şeklinde konuşuyor. Bu sırada Mustafa G. taksiyi ateş açarak öldürüyor.

Taksi, ateş sonucu yokuş aşağıya kayıp bir kamyonete çarparken, Murat Karaca hayatını kaybediyor. Olayın ardından Mustafa G. kaçıyor, ancak kısa süre sonra İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanıyor.

Cinayet, Mustafa G.'nin Murat Karaca'nın bir yakınının tartışması sonucunda işlediği iddiasıyla gerçekleşti. Güvenlik kamerası kayıtları, bu korkunç olayın tüm detaylarını gözler önüne seriyor.

Öte yandan, Mustafa G.'nin daha önce Karamürsel Bey Mezarlığı yakınındaki bir kahvehanede tartıştığı Müjdat Kocabaş'ı bıçaklayarak öldürdüğü ve şartlı tahliye ile cezaevinden çıktığı belirtiliyor.