KSÜ Tıp Fakültesi, akademik başarılarıyla öne çıkan 14 Profesör, 12 Doçent ve 12 Doktor Öğretim Üyesi için düzenlenen 'Akademik Yükselme Sağlayan ve Yeni Atanan Öğretim Üyelerine Belge Takdimi ve Biniş Giyme Töreni' ile renklendi. Tören, Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlendi ve KSÜ yönetimi, dekanlar, öğretim üyeleri ile ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Rektör Yasım: "Büyük Emek ve Gayret"

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, açılış konuşmasında 6 Şubat depremleri sonrasında hastanede yürütülen yoğun çalışmalara vurgu yaparak, yeni katılan akademisyenlere hoş geldiniz dedi. Yasım, öğretim üyelerinin emekleri sayesinde birçok vatandaşın hayata tutunduğunu belirterek, Tıp Fakültesi olarak önceliklerinin öğrenci yetiştirmek ve sağlık hizmetlerini en iyi şekilde sunmak olduğunu ifade etti.

Dekan Öksüz: "Gayretlerle Geldik"

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz, hastanenin 1997'de kurulduğunu ve bugünlere emeklerle gelindiğini söyledi. Depremler sonrasında aralarında 16 akademisyenin bulunduğu yeni katılan öğretim üyelerini tebrik eden Öksüz, hastane personeline ve depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Törenle Taçlandırılan Başarılar

Tören kapsamında, akademik unvanlarını yükselten 14 Profesör, 12 Doçent ve 12 Doktor Öğretim Üyesi, belgelerini alarak biniş giydi. Ayrıca, Doçent unvanı almaya hak kazanan ve kadro çalışmaları devam eden öğretim üyeleri de tebrik edildi. Program, günün anısına fotoğraf çekimi ile son buldu.