Kahramanmaraşlılar, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve diğer şehir protokolüyle birlikte Onikişubat Parkı'ndan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne kadar gerçekleşen Fener Alayı'na coşkuyla katıldı. Meşaleler, marşlar ve dev Türk Bayrağı eşliğinde gerçekleşen renkli yürüyüş, binlerce vatandaşın ilgi odağı oldu.

Kurtuluş Haftası Sergisi Sanatseverleri Buluşturdu

“Maraş Gülü ve Peşgir” ile “Kurtuluş” Temalı Sergi Açıldı

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında, sanatseverlerin büyük beğenisini kazanan "Maraş Gülü ve Peşgir" ile "Kurtuluş" temalı fotoğraf sergisi açıldı. Şehir protokolü, sergi açılışının ardından eserleri inceledi ve sanatın tadını çıkardı.

Jandarma Mehteran Konseriyle Heyecan Doruktaydı

NFK Kültür Merkezi, Tarih ve Kültürle Dolup Taştı

Kurtuluş Haftası etkinlikleri, NFK Kültür Merkezi'nde düzenlenen Jandarma Genel Komutanlığı mehteran konseri ile devam etti. Salonun tıklım tıklım dolduğu konserde mehteran ekibi, unutulmaz eserleri Kahramanmaraşlılar için seslendirdi. Dinleyicilerin Türk Bayrağı ile coşkuyla eşlik ettiği konser, katılımcılardan yoğun alkış aldı.