Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
ASAYİŞ

Kütahya’da seçim çalışması yapan CHP kadın kolları üyelerine saldırı!

Kütahya Merkez’deki bir pazar yerinde, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için çalışma yürüten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları üyeleri, pazarcı olduğu iddia edilen bir grubun saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayanlar arasında “70 yaşında kadınların da bulunduğu” ifade edilirken, 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Kütahya’da seçim çalışması yapan CHP kadın kolları üyelerine saldırı!
Paylaş:

Kütahya’da bulunan Fatih Mahallesi’ndeki bir pazar yerinde, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için seçim çalışması yapan CHP Kadın Kolları üyeleri saldırıya uğradı.

‘SALDIRIYA UĞRAYAN KADINLARDAN BİRİ 70 YAŞINDA’

Pazarcı olduğu öne sürülen bir grubun, CHP üyelerinin broşürlerini yırtıp aralarında 70 yaşında kadınların da bulunduğu heyete saldırdığı belirtildi.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, söz konusu saldırıda 2 kişi yaralanırken, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap yaşananlara ilişkin bilgi verdi.

Ali Fazıl Kasap, “Kadın kollarımız pazar yerinde seçim çalışması yürütüyordu. Pazarcı olduğu öne sürülen iki kişi üyelerimize broşürleri dağıtmaması gerektiğini söyleyerek sert ithamlarda bulunmuş. Daha sonra standa saldırmışlar. İki kadın üyemizi de darp etmişler. Saldırıya uğrayan kadınlardan biri 70 yaşında” ifadelerini kullandı.

‘HEM DEMOKRATİK HAKKIMIZI GASP ETTİLER HEM KADINA ŞİDDET UYGULADILAR’

Söz konusu saldırıyı “demokrasiye saldırı” olarak niteleyen Kasap, “Özgür ve demokratik bir ortamda tanıtım yapmamıza engel olup kadın üyelerimize saldırdılar. Hem demokratik haklarımızı gasp edip hem de kadına şiddet uyguladılar” ifadelerini kullandı.

CHP’li Kasap, konuya ilişkin şikayette bulunduklarını ifade ederek sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.