Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
GÜNDEM

Menajer Ayşe Barım Tutuklandı

İstanbul'da yürütülen soruşturma kapsamında menajer Ayşe Barım, savcılıktaki işlemlerinin ardından 'hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım etme' suçlamasıyla tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

Menajer Ayşe Barım Tutuklandı
Paylaş:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 'hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım etme' soruşturmasında, Gezi Parkı eylemleriyle bağlantılı olarak gözaltına alınan menajer Ayşe Barım tutuklandı. Savcılıktaki işlemleri tamamlanan Barım, mahkeme tarafından tutuklanarak Silivri Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edildi.

Gezi Parkı soruşturmasıyla bağlantılı tutuklama
Ayşe Barım, Gezi Parkı eylemleriyle ilgili yürütülen soruşturmada ifade vermiş ve oyuncuları yönlendirmediğini, eyleme bireysel olarak katıldığını belirtmişti. İfadesinde, 3 haftadır devam eden süreç nedeniyle psikolojik olarak zor durumda olduğunu vurgulayan Barım, mağduriyetinin giderilmesi için devletten yardım talep etti. Ancak savcılık, Barım'ın 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüse yardım etme' suçlamasıyla tutuklanmasına karar verdi.

Ayşe Barım kimdir?
1992 yılında kariyerine başlayan Ayşe Barım, medya ve halkla ilişkiler alanında önemli görevler üstlendi. Kanal D, ATV ve Hürriyet gibi kuruluşlarda çalışarak deneyim kazanan Barım, daha sonra Klan-Euro RSCG, 1 Numara Hearst ve DMC gibi şirketlerde üst düzey pozisyonlarda yer aldı.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.