İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti grubunun toplantısında, CHP'de yaşanan değişime ve kurultay sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Akşener, CHP kurultayı boyunca Türk sağına yönelik bol miktarda hakaret yapıldığını iddia etti. "Hançer edebiyatları, İYİ Parti eleştirileri, havalarda uçuştu. Ve tüm bunlar da, hazirun tarafından, büyük bir şevkle alkışlandı" diyen Akşener, bu duruma sert bir tepki gösterdi.

Akşener, CHP'deki değişim konusunda şu ifadeleri kullandı: "Bizim için, değişen hiçbir şey yok! Biz; çiçeği burnunda değişim şampiyonlarının, daha bugün kurabildikleri cümleleri; bundan tam 8 ay önce, kendilerine kurmuştuk. Üstelik kendimizi düşünerek, partimizi düşünerek değil, Türk milletinin, makus talihini, değiştirmek için kurmuştuk."

Şaibeli İşlere İzin Verilmeyecek

Meral Akşener, konuşmasında İYİ Parti'nin belediyelerinin yönetimine dair de açıklamalarda bulundu. "İYİ Parti belediyelerinde şaibeli iş olmayacak" diyen Akşener, tüm ihalelerin şeffaf ve kapalı zarf usulüne uygun şekilde yapılacağını belirtti. Ayrıca, büyükşehirlerin ulaşım altyapısının yeniden düzenleneceğini ve çağın gerekliliklerine uygun hale getirileceğini sözlerine ekledi.