- Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adaylığı için İnşaat Mühendisi Nasuh Timarcıoğlu, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenleri anmak amacıyla düzenlenen basın açıklamasında adaylığını açıkladı.

"Anlamlı Günde Adaylığımızı Açıklıyoruz"

Timarcıoğlu, basın toplantısına MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı, Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı, basın temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Açıklamasına, 6 Şubat Asrın Felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlere ve Ülkücü Şehitlere rahmetle başlayan Timarcıoğlu, şehirde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

"Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben"

Timarcıoğlu, Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli'nin önderliğinde "Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim ve Ben" ilkesi doğrultusunda hareket ettiklerini belirtti. 2013 yılında şehrin büyükşehir olmasıyla birlikte MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı'nın kuruluşunda yer aldığını ifade eden Timarcıoğlu, 2019 Yerel Seçimlerinde MHP Dulkadiroğlu Belediye Meclis Üyesi olarak seçildiğini vurguladı.

"Kadim Geçmişten Güvenli Geleceğe"

İnşaat Mühendisi olarak "Dulkadiroğlu için KADİM GEÇMİŞTEN GÜVENLİ GELECEĞE" anlayışıyla yola çıktığını belirten Timarcıoğlu, şehirdeki büyük projelerde ve yapılarında herhangi bir can ve mal kaybına sebebiyet vermediğini söyledi. Timarcıoğlu, bu deneyiminin, şehre daha büyük adımlar atma ve "Kadim Geçmişten Güvenli Geleceğe" anlayışını taşıma noktasında kendisini yetkin kıldığını ifade etti.

"31 Mart 2024 Yerel Seçimleri İçin Hazırız"

Timarcıoğlu, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Dulkadiroğlu ilçesinden Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaparak, liderlik, genel merkez ve teşkilatın takdiriyle aday gösterilmesi halinde hemşehrilerinden destek istedi. Adaylık başvurusu sonrasında tekrar teşekkür eden Timarcıoğlu, "Ne Mutlu Türk'üm Diyene, Ne Mutlu Ülkücüyüm Diyebilene" sözleriyle konuşmasını tamamladı.