24 Ocak Çarşamba günü, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan "Benim Adım Can" adlı müzikal tiyatro gösterisi, çocuklara unutulmaz bir deneyim sunacak. Oldukça iyi niyetli bir çocuk olan Can'ın başından geçen maceralarını ve deneyim kazanmak için gittiği yeni yerlerde karşılaştığı olayları konu alan gösteri, saat 13.00 ve 15.00'te olmak üzere iki seans olarak sahnelenecek.

Etkinlik, tüm çocuklara ücretsiz olarak sunulacak ve Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. Büyükşehir Belediyesi, açıklamasında gösteriye tüm çocukların davetli olduğunu belirtirken, kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini vurguladı.

Büyükşehir Belediyesi'nden Açıklama:

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklerin, şehirdeki sosyal ve kültürel yaşamı zenginleştirmeyi amaçladığı ve bu tür etkinliklerin aralıksız olarak devam edeceği ifade edildi. Çocukların yarıyıl tatillerini eğlenceli ve verimli bir şekilde değerlendirmeleri için düzenlenen etkinliklerin, aynı zamanda kültür sanat alanında çocukları desteklemeyi hedeflediği belirtildi.