MrBeast, geçtiğimiz hafta yaptığı bir X videosunda, platform üzerinden kazandığı 250 bin dolarlık geliri takipçileriyle paylaşmıştı. Bu geliri 10 kişiye dağıtmaya karar veren MrBeast, paylaşımın retweet rekoru kırmasını şart koşmuştu. Ancak paylaşım, toplamda 3,9 milyon retweet alarak X tarihinin en çok retweet edilen paylaşımı oldu. Bu durumda her bir katılımcının kazanma ihtimali 390 binde 1'e kadar düştü.

MrBeast, kısa bir süre önce yaptığı yeni bir paylaşımla çekilişin kazananlarını açıkladı. 250 bin dolarlık ödülü kazanan isimler arasında Türkiye'den Cemil Kemaloğlu da bulunuyordu. Cemil Kemaloğlu, Twitch yayınları da yapan bir Webtekno takipçisi olarak biliniyor. Kendisini bu büyük şansından dolayı tebrik ediyoruz.

Cemil Kemaloğlu, "2024'ün başında anne karnında ölür dedikleri canım kızım iyileşti ve kısa süre içinde doğacak. Yine iki gün önce babamın 2 yıldır mücadele ettiği kanseri tamamen yendiğini öğrendim ve bugün de öylesine retweetlediğim MrBeast çekilişinden 25K dolar kazandım. Geçen yıl ne kadar kötüyse bu yıl da o kadar iyi başladı. Paranın hepsini kızım için saklıcam. Mesaj atan, dürten herkese teşekkür ederim." şeklinde duygusal bir paylaşım yaptı.