Aydoğar, mühendislik disiplini ve vizyonuyla şehri ayağa kaldırmayı hedefliyor. Yaptığı çalışmalar ve izlediği politika ile iktidar partisinin alternatifi olduğunu gösteren Aydoğar, daha önce milletvekili adayı olarak "Dengeleri değiştiren aday" olarak nitelendirilmişti.

Yeniden Refah Partisi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Makine Mühendisi Muhammed Aydoğar'ı belirledi. Aydoğar, daha önce İl Başkanlığı görevini yürütmüş ve 14 Mayıs Genel Seçimlerinde milletvekili adayı olarak kamuoyunda "Dengeleri değiştiren aday" olarak nitelendirilmişti.

Makine Mühendisi Muhammed Aydoğar Aday Oldu

Yeniden Refah Partisi'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Muhammed Aydoğar, mühendislik disiplini ve vizyonuyla şehri ayağa kaldırmayı hedefliyor. Aydoğar, daha önce İl Başkanlığı görevini yürütmüş ve 14 Mayıs Genel Seçimlerinde milletvekili adayı olarak dikkat çekmişti.

Mühendis Vizyonu ile Yeniden Ayağa Kalkacak

Muhammed Aydoğar, mühendis vizyonu ve disiplini ile Kahramanmaraş'ı tekrar ayağa kaldırmak için uğraş vereceğini belirtiyor. İktidar partisinin alternatifi olduğunu gösteren çalışmaları ve politikalarıyla dikkat çeken Aydoğar, şehre yeni bir perspektif kazandırmayı hedefliyor.

"Kahramanmaraş'ı Tekrar Ayağa Kaldırmak İçin Mücadele Edeceğiz"

Aydoğar, adaylığının kendisine tebliğ edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ı tekrar ayağa kaldırmak için gerekli mücadeleyi vereceklerini ifade etti. Şehirdeki deprem bölgesi olması nedeniyle yeniden yapılanma ve gelişme için çalışacaklarını belirten Aydoğar, milli görüş belediyeciliği anlayışını vurgulayarak, tüm Kahramanmaraşlılardan destek istedi.