Nazar Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlarken, gençlerin eğitimine vurgu yaparak "Eğitim Seferberliği Projesi"ni hayata geçirdi. Projeyi başlatan Nazar Tekstil tarafından Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Merhum Mehmet Balduk'un gençlerin eğitimi ve gelişimi için başlattığı seferberlik üzerine 100'den fazla öğrenciye eğitim bursu sağlama taahhüdü verildi.

Nazar Tekstil'in "Eğitim Seferberliği Projesi" çerçevesinde 100'den fazla öğrenciye eğitim bursu verileceği açıklandı. Bu burslar, gençlerin eğitimlerine devam etmelerini ve kendilerini geliştirmelerini destekleyerek, ülkelerinin geleceğine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Projeyle ilgili Nazar Tekstil'den gelen açıklama şöyle: 

"Nazar Tekstil Sanayi ve Tic. Aş. Yönetim kurulu Onursal Başkanımız Mehmet Balduk ’un başlattığı eğitim seferberliği projemizle Cumhuriyetimizin 100.yılında 100’den fazla  öğrenciye eğitim bursu desteği vererek zihni berrak vicdanı hür gençliğe katkı sağladığımız için  gururluyuz. ‘’ Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.’’ diyerek muasır medeniyetler seviyesine ulaşmanın yolunun gençliğin eğitimi ile olduğunu bir asır önce öngören Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle ve özlemle anıyor. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılını kutluyoruz."