AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Onikişubat ilçesinin kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında Başkan Adayı Toptaş, Çağırkan, Hacılar, Gölpınar, Sadıklı, Kalekaya ve Çokran mahallelerindeki vatandaşlarla buluştu.

Başkan Adayı Toptaş, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, "Güler yüzü, samimi sohbeti ve misafirperverlikleri için hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizin kendine has talep ve ihtiyaçları var. İnşallah göreve geldiğimizde bu talepleri de el birliğiyle karşılayacağız" dedi.

Onikişubat'ın her bir noktasını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Başkan Adayı Toptaş, ziyaretlere AK Parti Onikişubat ilçe teşkilatının da eşlik ettiğini belirtti. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Toptaş, Onikişubat için hedeflerini paylaştı.

Toptaş, "İlçemizin her bir noktasını tek tek ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geliyor, taleplerini dinliyor ve daha yaşanabilir Onikişubat için hedeflerimizi anlatıyoruz. Teşkilatımızla birlikte hafta sonu Çağırkan, Hacılar, Gölpınar, Sadıklı, Kalekaya ve Çokran mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle buluştuk. Vatandaşlarımızın mahalleleri ile ilgili taleplerini alıyoruz. Bu süreçte hemşehrilerimizin AK Parti’ye olan inancı bizlere güç katıyor. Güler yüzleri, samimi sohbetleri ve misafirperverlikleri için hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Alt ve üstyapısıyla afetlere karşı dirençli, daha yaşanabilir Onikişubat için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.