Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin TBMM’deki makamında gerçekleşen görüşmede Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin de yer aldı.

67. Hükümette görev alan Kahramanmaraş Milletvekillerine hayırlı olsun temennilerini ileten Rektör Yasım, KSÜ’de yapılan çalışmalar ve planlanan projeler ile ilgili bilgiler aktararak fikir alış verişinde bulundu.

Prof. Dr. Vahit Kirişci, nazik ziyaretlerinden dolayı KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’a teşekkür ederek, Kahramanmaraş’ın deprem sonrası yeniden kalkınması için bu tarz ortak çalışmaların artarak devam edeceğini ve planlanan projelerin gerçekleştirilmesine yönelik çalışmalara bu dönemde ağırlık verileceğini belirtti.

Görüşme ile alakalı açıklama yapan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Üniversitemizde devam eden çalışmaları ve planlanan projeleri Kahramanmaraş Milletvekillerimizle istişare ettik. Göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı Sayın Vekillerimize teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulundu.