Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
YEREL

Saliha Erdim Kahramanmaraş’ta "Aile Olabilme" Üzerine Konuşacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2025 Aile Yılı kapsamında düzenlediği etkinlikler çerçevesinde, aile danışmanı ve yazar Saliha Erdim’in katılımıyla “Kavgacı Çocuklar ve Aile Olabilmek” konulu söyleşi gerçekleştirecek.

Saliha Erdim Kahramanmaraş’ta "Aile Olabilme" Üzerine Konuşacak
Paylaş:

Büyükşehir Belediyesi, aile kurumunu güçlendirmeye yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda 15 Şubat Cumartesi günü, aile danışmanı ve yazar Saliha Erdim, Kahramanmaraşlılarla buluşacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak söyleşide, aile içi iletişim, çocuklar arasındaki kavgaların nedenleri ve ebeveynlerin bu durumlara nasıl yaklaşması gerektiği gibi konular ele alınacak.

Uzman perspektifinden değerlendirilecek bu önemli etkinlikte, ebeveynlerin çocuklarla sağlıklı iletişim kurma yolları ve aile bağlarını kuvvetlendirme yöntemleri üzerinde durulacak.

Büyükşehir Belediyesinden Davet

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ebeveynler başta olmak üzere tüm vatandaşlar bu önemli söyleşiye davet edildi. Açıklamada, aile yapısının korunmasına yönelik etkinliklerin süreceği belirtilirken, katılımcıların alanında uzman bir isimden rehberlik alma fırsatı yakalayacağı vurgulandı.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.