Kervancıoğlu mesajında “Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketi nedeniyle hüzün ve keder dolu bir bayrama daha giriyoruz. Asrın felaketinde kaybettiğimiz binlerce vatandaşımızı halen kalplerimizde taşıyoruz. Depremlerde hayatına kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımızı da acil şifalar diliyorum.

 Kurban Bayramımız, bizleri manevi iklimiyle saran, kaynaştıran, paylaştıran, geleneklerimizin, inancımızın güzelliğine dair ne varsa içinde barındıran bir bayramdır. Şüphesiz her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da milli ve manevi değerlerimiz etrafında bütünleşerek milletçe, dostluğumuzu, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı güçlendireceğiz.  Bu duygu ve düşüncelerle, her zaman olduğu gibi bu bayramda da, karşılıklı sevgi ve saygının öne çıkması ve herkesin kardeşçe kucaklaşması en büyük temennimizdir. 

Bu duygu ve düşüncelerle,  Asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyor, Kurban Bayramı’nın ülkemizi ve milletimizi aydınlık ufuklara taşıyacak yeni başlangıçlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun.

6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketinde kaybettiğimiz canlarımızın acısı sebebiyle Kurban Bayramı’nı buruk karşılıyoruz. Depremlerde hayatına kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum." dedi