Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
YEREL

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş son yolculuğuna uğurlandı

Kuzey Irak'ta Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarının taciz atışı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş'ın memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Hasan Taş son yolculuğuna uğurlandı
Paylaş:

Şehit Hasan Taş’ın cenazesi, dün gece askeri uçakla memleketi Kahramanmaraş'a getirildi. Sabah saatlerinde karayoluyla Elbistan'a götürülen şehidin naaşı için merkez Hocazade mezarlığında tören düzenlendi. Törene, Kahramanmaraş valisi Ömer Faruk Coşkun, askeri erkan, protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı. Elbistan Hocazade mezarlığında öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından 24 yaşındaki P. söz. Er Hasan Taş'ın naaşı Hocazade Mezarlığında toprağa verildi.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İşsizlik tek haneye geriledi

Akışın sonuna geldiniz.