Çanakkale, Balıkesir'in batı çevreleri, Kuzey Ege kıyıları ile İzmir ve Aydın'ın kıyı kesimlerinde lokal hafif yağmur ve sağanak yağış beklenmektedir. Diğer bölgelerde ise az bulutlu bir hava hakim olacaktır. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmezken, genellikle güney yönlerden hafif arasıra orta kuvvette rüzgar esmesi öngörülmektedir.

Bölgelere Göre Hava Durumu:

Marmara: Parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis oluşması öngörülmektedir.

Ege: Az bulutlu bir başlangıç yapacak olan bölge, öğle saatlerinden sonra kıyı kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu, yer yer hafif yağmur ve sağanak yağışlı bir hava alacaktır. İç kesimlerde ise pus ve sis hadisesi beklenmektedir.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık bir hava beklenirken, iç kesimlerde yer yer pus ve sis oluşması öngörülmektedir.

Karadeniz: Batı Karadeniz'de az bulutlu, doğu kesimlerde parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacakken, gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis oluşması beklenmektedir.

İç Anadolu: Az bulutlu bir hava beklenirken, bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde pus ve sis hadisesi beklenmektedir.

Batı Karadeniz: Az bulutlu bir hava beklenirken, gece ve sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis oluşması öngörülmektedir.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, iç kesimlerde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklenmektedir.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacakken, bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi beklenmektedir.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu bir hava beklenirken, gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde puslu ve sisli bir hava öngörülmektedir.

Denizlerde Hava Durumu:

Fırtına beklenmemektedir. Denizlerde genellikle sakin bir hava ve az bulutlu bir atmosfer hakim olacaktır.