Türkoğlu Dostluk Platformunun Belediye Başkanını Ziyareti
Türkoğlu Dostluk Platformu bünyesinde bulunan sivil toplum temsilcileri ve üyeleri ile birlikte Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Platformun dönem sözcüsü Doç Dr. Fatih TİYEK, platformun kuruluş gayesi, misyonu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Bünyesinde bulunan sivil toplum temsilcileri ve diğer üyeleri ile Türkoğlu’nun önemli bir sivil oluşumu olduğunu ve bu oluşumun ilçe ve halkı menfaatleri doğrultusunda gayret sarf edeceğini vurguladı.
Bu birlik ve beraberliğin Türkoğlu’nun geleceği için çok önemli olduğunu ifade eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ, platformun kurulmasında emeği geçen sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ederek başta yeniden imar faaliyetleri olmak üzere Türkoğlu’nun menfaatine olan bütün çalışmalarda belediye olarak her türlü desteği sağlayacağını belirtti. Platformun uzlaştırıcı yönünün önemli olduğunu vurguladı. 


MHP Milletvekili Adayı Doç. Dr. Turan ŞAHİN’in Platformu Ziyareti
Platform, tanıtım ve planlama çalışmaları kapsamın bir yandan ziyaretlerde bulunurken bir yandan da ziyaretçi kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Doç. Dr. Turan ŞAHİN ve ekibi Platformu ziyaret ederek Kahramanmaraş ve Türkoğlu özelinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Seçim sonrasında da bu tür sivil toplum örgütleri ile yakın irtibat ve iletişim halinde olacaklarını dile getirdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren dönem sözcüsü Doç. Dr. Fatih TİYEK ise, Türkoğlu ve Türkoğlulu menfaatlerini gözeten her kesimin kendileri için önemli olduğunu, bu anlamda Türkoğlu ile yakın irtibatı sebebiyle vekil adayından da doğal üye olarak her türlü desteği beklediklerini ifade ederek seçim çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.


Ziyarete Doç. Dr. Turan ŞAHİN ile birlikte MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit DEMİRÖZ, İl Kadın Kolları Temsilcisi Tamara FETTAHLIOĞLU, Ülkü Ocakları İl ve İlçe temsilcileri, TÜRKAV ilçe temsilcisi de katıldı. Ziyarette ev sahibi Türkoğlu Dostluk Platformu temsilcileri de tam kadro hazır bulundu. Ziraat Odası başkanı Mehmet KARACA, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Orhan ÇOMRUK, Eğitim Bir Sen ve Memur Sen İlçe Başkanı Ali DAVARCI, İlim Yayma Cemiyeti İlçe Temsilcisi Mustafa BAYAR, Akademisyen Prof. Dr. Abdullah SOYSAL, Büyükşehir Belediyesi yöneticilerinden Bedri AKKAYA, Abdurrahman BAĞCI, Halil BOZDOĞAN gibi ilçede ve Kahramanmaraş’ta görev yapan birçok bürokrat, eğitimci ve iş insanlarından oluşan geniş bir kitle ev sahibi olarak toplantıya iştirak etti.