Aydoğar, belediyelerdeki adam kayırmacılık, rüşvet ve rantın önüne geçmek için yola çıktıklarını belirtti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Aydoğar, seçilmeleri durumunda su sorununu çözeceklerini, kesimhane yapacaklarını ve besicilere yem-saman desteği vereceklerini ifade etti.

Yeniden Refah Partisi'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar, Elmalar Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla bir araya geldi. Aydoğar, belediyecilik anlayışını anlatarak Kahramanmaraş'ın belediyelerdeki sorunlarına çözüm getirmek için aday olduğunu vurguladı.

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren Aydoğar, Elmalar Mahallesi sakinleriyle buluştuğu etkinlikte, depremlerde zarar gören ve viran halde bulunan Kahramanmaraş'ı ayağa kaldırmak için yola çıktıklarını ifade etti. Belediyecilikte adam kayırmacılığın, rüşvetin ve rantın önüne geçmek için harekete geçeceklerini belirten Aydoğar, seçilmeleri durumunda Elmalar Mahallesi'nin en büyük eksiği olan kesimhaneyi yapacaklarını söyledi.

Aydoğar, Elmalar Mahallesi'nin su sorununu çözeceklerini, kesimhane yaparak istihdam sağlayacaklarını ve besicilere yem-saman desteği vereceklerini dile getirdi. Yeniden Refah Partisi'nin belediyecilik anlayışında adalet, şeffaflık ve halkın taleplerine duyarlılık vurgusu yapan Aydoğar, genç, dinamik ve mühendis bir isim olarak belediye başkanlığı için aday olduğunu kaydetti.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini paylaşan Aydoğar, seçildikleri takdirde belediye hizmetlerini daha etkili, şeffaf ve adil bir şekilde yöneteceklerini söyledi. Ayrıca, Aydoğar, vatandaşlardan destek isteyerek, farklı siyasi görüşlere mensup herkesin Yeniden Refah Partisi'ne destek vermesini talep etti.