Enerji Verimliliği Haftası kapsamında, çocuklara enerji tasarrufu ve verimli enerji kullanımı konularında farkındalık oluşturmak amacıyla ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi. Etkinlikte, öğrencilere enerji tasarrufunun önemi anlatılırken, öğrencilerin hazırladığı görseller ve şiirlerle renkli bir etkinlik gerçekleştirildi.

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., Kahramanmaraş ve Adıyaman'da enerji sektöründeki çalışmalarına devam ederken, özellikle çocuklara enerji verimliliği konularında bilinç kazandırmak için sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veriyor. Her yıl Ocak ayının ikinci haftasında kutlanan "Enerji Verimliliği Haftası" dolayısıyla, AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., ilkokul öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrencilere Enerji Tasarrufu Anlatıldı:

Kahramanmaraş AKEDAŞ İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte, AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri, öğrencilere enerji tasarrufunun püf noktalarını ve enerji verimliliği konularını içeren bir sunum gerçekleştirdi. Öğrenciler, Enerji Verimliliği Haftası ile ilgili tasarladıkları görseller ve okudukları şiirlerle etkinliğe katkıda bulundular.

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, enerji tasarrufunun önemine vurgu yapılarak, "Geleceğin mimarları olarak gördüğümüz öğrencilerimizle bir araya gelerek enerji verimliliği kavramını ve enerji tasarrufunun nasıl yapılabileceğini anlattığımız güzel bir etkinlik oldu. Bu etkinlik bizlere geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerin tasarruf bilincine ne kadar hâkim olduğunu göstermesi açısından da ayrıca değerliydi. Bu kapsamda önümüzdeki süreçte sosyal sorumluluk projelerimize ara vermeden devam edeceğiz." denildi.

Okul Müdürü Sn. Erol YORULMAZ'ın Açıklaması:

Okul Müdürü Erol YORULMAZ ise etkinlik için AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye teşekkür ederek, "Enerji tasarrufu konusunda öğrencilerimizde bir farkındalık yarattılar. Enerji verimliliği haftası kapsamında da öğrencilerimizin yaptığı çalışmalardan oluşan bir resim sergisi açmıştık. Bu vesileyle bilgi ile sanatın buluşması ile öğrencilerimizde bilgi birikimi ve farkındalığın arttırılması anlamında güzel bir etkinlik oldu." ifadelerini kullandı.