Pazarcık

Pazarcık İlçesi'ne bağlı Akçakoyunlu ve Karabıyıklı Mahalleleri'nde, elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti, 3. Şahıs Çalışması nedeniyle gerçekleştirilecek ve 09:00-12:00 saatleri arasında planlanmıştır. Bu süre zarfında, elektrik enerjisi kesintiye uğrayacak. Kesinti süresince vatandaşların gerekli önlemleri alarak elektriksiz geçecek saatleri planlamaları önemlidir.

Ekinözü

Ekinözü İlçesi'ne bağlı Öztürk, Türkeli ve Ortaören Mahalleleri'nde de aynı şekilde elektrik kesintisi yapılacak. Bu kesinti de 3. Şahıs Çalışması kapsamında gerçekleşecek ve 09:00-16:30 saatleri arasında planlandı. Bu süre zarfında elektrik enerjisi verilmeyecek, bu nedenle vatandaşların bu kesintiyi göz önünde bulundurarak hazırlıklı olmaları önemlidir.

Akedaş, elektrik kesintilerinin gerekli bakım ve onarımları yapmak amacıyla planlandığını belirtti. Vatandaşların herhangi bir aksaklık yaşamamak için kesinti sürelerini dikkate alarak önlemlerini alması tavsiye edilmektedir. Ayrıca, elektrik kesintisi süresince acil durumlar için iletişim hatlarının açık olduğunu unutmamak önemlidir. Elektrik kesintileri sona erdikten sonra normale dönüşün hızlı ve sorunsuz bir şekilde sağlanacağına inanılmaktadır.