Maraş Televizyonu
HV
01 HAZİRAN Perşembe 12:16

Ali Öztunç, Almanya da seçim gezisinde

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Almanya'nın Duisburg kentinde gurbetçilerle bir araya geldi.

SİYASET
Ali Öztunç, Almanya da seçim gezisinde

2023 yılı seçim çalışmalarında tempo iyice yükseldi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, seçim öncesi Almanya da yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Sandıklara mutlaka gidin ve oyunuzu kullanın diyen Öztunç, seçimlerin önemine vurgu yaptı. 

Sosyal medya hesabından bir not paylaşan Öztunç, "Almanya Duisburg’taki yurttaşlarımız ile bir araya geldik. Günübirlik geldiğimiz Almanya’da yaklaşan seçimleri değerlendirdik ve gurbetteki vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Özellikle Almanya’daki seçmenlerin sandık başına gitmesi için bir kez daha çağrıda bulunduk"dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR