Kahramanmaraş Depremlerinde Birleşen Kurtuluş Ruhu

Kahramanmaraş depremlerinde şehrin kurtuluş ruhunun tüm yurdu sardığını ifade eden Başkan Okay, şu sözleri dile getirdi: “12 Şubat, Kahraman Maraşlıların, millî mücadele tarihinde çok önemli yeri olan bir destanı, tarihe armağan ettikleri gündür."

Kurtuluş Destanı ve Sütçü İmam’ın RolüBaşkan Okay, Kurtuluş Destanı'nın ve Sütçü İmam'ın attığı kurşunun sadece tek bir düşmanı yere sermekle kalmadığını belirterek, bu olayın bütün Anadolu'yu ayağa kaldırarak İstiklal Savaşımızın müjdecisi olduğunu ifade etti.

Minnet Borcumuz Hiç Eksilmedi

104 yıl geçse de kahramanlara olan minnet borcunun hiç eksilmediğini vurgulayan Başkan Okay, şunları söyledi: "İstiklal mücadelesi veren, kahraman ecdadın bir torunu olarak, bize ve bu şerefli beldenin nesillerine düşen görev, Millî mücadele ruhunu unutmamak, unutturmamak, o bilinci her daim diri tutmaktır."

Yaşanan Felakette Milli Mücadele Ruhuyla Ayakta Durduk

Başkan Okay, yaşanan felakette milli mücadele ruhuyla ayakta durduklarını ifade ederek, hemşerilerinin desteğiyle yıkılanları yeniden inşa ettiklerini ve hasar gören alanları onardıklarını belirtti.

Tebrik ve Dua

Başkan Okay, mesajını şu duygularla tamamladı: "Bu duygularla, hemşerilerimin, bir kahramanlık destanı olan 12 Şubat Kurtuluş Bayramı’nı tebrik ediyorum. İstiklalimiz ve istikbalimiz uğrunda toprağa giren, tüm şehitlerimize, asrın felaketinde kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet duygularımı ifade ediyorum. Allah’a emanet olun.”