Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ziyaret gerçekleştirdi. Kapıçam Şehir Mezarlığı'nı ziyaret ederek depremde hayatını kaybeden vatandaşları dualarla yâd etti. Ziyaret sırasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve diğer protokol mensupları da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Kahramanmaraş'a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretin ilk durağı Kapıçam Şehir Mezarlığı oldu. Burada depremde hayatını kaybeden vatandaşların kabirleri başında dualarla yâd edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli de eşlik etti. Ayrıca TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, bakanlar, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, vali, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ve şehir protokolü de ziyarette yer aldı.

Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarıyla da bir araya gelerek baş sağlığı dileklerini iletti. Bu anlamlı ziyarette, depremde yaşamını yitiren vatandaşların anısına dualar edildi ve acıları paylaşıldı.