Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenikent bölgesinde gerçekleştirdikleri yeşil alan çalışmaları kapsamında çocukların keyifli vakit geçirebileceği bir oyun alanı inşa etti. Yenikent toplu konut alanında devam eden sosyal donatı çalışmalarının bir parçası olarak hayata geçirilen çocuk oyun alanı projesi, çocukların sağlıklı bir şekilde eğlenmelerine olanak tanıyacak.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Dulkadiroğlu ilçemizin önemli toplu konut alanlarından olan Yenikent bölgesinde ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor. Çevre düzenlemesi, yeşil alan ve çocuk oyun alanı ile ilgili çalışma yapan ekiplerimiz, çocuk oyun alanını tamamlayarak hizmete sundu. Mahallemize ve evlatlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Yapılan bu yeni çocuk oyun alanıyla birlikte Yenikent sakinleri, çocuklarının güvenli bir ortamda oyun oynamasını sağlayacakları için memnuniyetlerini dile getirdiler. Dulkadiroğlu Belediyesi, sosyal donatı projeleriyle ilçe genelinde yaşayanların kaliteli bir yaşam sürmelerine katkı sağlamaya devam ediyor.