Fenerbahçe'de genç yıldız Jayden Oosterwolde, İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle büyük bir çıkış yakaladı. Bu genç oyuncu, hem savunmadaki performansı hem de hücumda etkili oyunuyla dikkat çekti. Oosterwolde'nin hedefi, bu formunu koruyarak Hollanda Milli Takımı'na davet almak.

Bu sezon Fenerbahçe'de parlayan Oosterwolde, Hollanda Milli Takımı'nın teknik direktörü Ronald Koeman'ın dikkatini çekmeyi amaçlıyor. Ancak bu genç sol bek, şimdiye kadar Portakallar'ın herhangi bir yaş kategorisinde milli formayı giyme şansı bulamadı. Hollanda Milli Takımı'nda sol bekte 33 yaşındaki Daley Blind forma giyiyor. Oosterwolde'nin bu performansını sürdürmesi halinde milli takım hayali gerçeğe dönebilir.

Diğer yandan, geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı forvet Pedro, Gremio'da hayal kırıklığı yaratan bir performans sergiliyor. Pedro, 9 resmi maçta sadece 1 gol atabildi. Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Pedro, hayal kırıklığı yarattı.

Son olarak, Fenerbahçe'nin transfer hedeflerinden biri olan Rade Krunic, Milan ile sözleşmesini uzatmak için anlaşmaya yaklaşıyor. Sarı-Lacivertlilerin isteğiyle İtalyan takımı arasında transfer süreci uzasa da Milan ile Krunic arasında sözleşme uzatma anlaşması yapılmasına yönelik resmi bir açıklamanın yakın zamanda gelmesi bekleniyor.