Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk'un doğum günü organizasyonunda sürpriz bir açıklamayla taraftarlara müjde verdi. Özbek, Okan Buruk ile yeni bir sözleşme imzalandığını açıkladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gerçekleşen doğum günü kutlamasında Başkan Özbek, Okan Buruk'u tebrik ederek, "Hocamın bugün doğum günü. Kendisini kutluyorum. İnşallah uzun süreler Galatasaray'a hizmet edeceksin." dedi.

Dursun Özbek, teknik direktör Okan Buruk'un sözleşmesinin yenilendiğini belirterek, "Bugün hem hocamızın doğum günü kutlamasını hem de anlaşmanın yenilenmesini de yaptık. Kendisine Galatasaray'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Teknik ekibine de teşekkür ediyorum. Geçen sene bizi çok mutlu ettiler. Bu sezon da iyi gidiyoruz. Hocam Galatasaray'a yakışan birisi. Umarım uzun seneler Galatasaray'ın hizmetinde olur. Kendisinin doğum gününü kutluyorum." dedi.

Okan Buruk, 50. yaş gününü kutlamanın yanı sıra duygusal bir açıklama yaparak, "Başkanımıza ve yönetim kuruluna, sizlerle birlikte çalışma şansını verdiği için teşekkür ederim. Son 16 aydır birlikteyiz. Çok güzel günler geçirdim. Ondan önceki 16 ayım benim için zor geçmişti." dedi ve takımın performansının, taraftarlarla birlikte büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı.

Okan Buruk, hem takımının başarısını hem de dünyadaki olayları düşünerek başarı ve kazançtan önce barış ve sağlık dileğinde bulunarak konuşmasını tamamladı.