Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
MAGAZİN

Gonca Vuslateri'den Sürpriz Açıklama: Bebeğimin Babası Devlet Memuru

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, hamile olduğunu geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Ntv'de Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına katılan Vuslateri, bebeğin babasının devlet memuru olduğunu açıkladı. İlişkilerinde farklı bir sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşadıklarını belirten Vuslateri, erkek arkadaşıyla hiçbir ortak yanlarının olmadığını söyledi.

Gonca Vuslateri'den Sürpriz Açıklama: Bebeğimin Babası Devlet Memuru
Paylaş:

Gonca Vuslateri, birlikteliklerine başladıklarında farklı bir sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşadıklarını ifade etti. Bebeğin babasının devlet memuru olduğunu belirten Vuslateri, kendi magazinsel hayatının aksine partnerinin sektörden uzakta olduğunu vurguladı. İkili arasında ortak noktalarının olmadığını söyleyen Vuslateri, ilişkilerindeki farklılıkları kışkırtıcı bulduklarını dile getirdi.

Sosyal Medyadan Hamilelik Açıklaması

Ünlü oyuncu, hamilelik sürecini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Erken bir dönemde olduğunu belirten Vuslateri, işe gidip geldiğini ve ortamının sakin olduğunu ifade etti. "Anne olmak çok istemedim" açıklamasını hatırlatan Vuslateri, hala aynı fikirde olduğunu belirtirken, bu durumun kendi seçimi olduğunu ve hazır olmadığı bir dönemde anne olmanın kendisini otomatik çocuk annesi yapmayacağını vurguladı.

 

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MAGAZİN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.