Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü olarak atanan Uzm. Dr. Vehbi Şirikçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Vali Mükerrem Ünlüer, şehrin sağlık altyapısının güçlendirilmesi konusunda yapılan ve planlanan yatırımları değerlendirdi. Ziyarette, sağlık hizmetleri, hastanelerin güncel durumu ve kurumun faaliyetleri üzerine Şirikçi’den detaylı bilgiler alındı.

Başkan Güngör, İl Sağlık Müdürü Vehbi Şirikçi’ye yeni görevinde muvaffakiyetler dileyerek, şehrin sağlık altyapısını güçlendirmek için yürütülen koordineli çabalar hakkında bilgi aldı. Güngör, tüm alanlarda olduğu gibi sağlık altyapısını güçlendirmek için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını belirtti. Şehre yeni sağlık tesisleri kazandırmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan, alt ve üstyapı, sağlık tesisleri, sosyal donatılar, konut ve iş yerleriyle daha güçlü bir Kahramanmaraş hedeflediklerini vurguladı.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Vehbi Şirikçi, nazik ziyaretleri için Vali Mükerrem Ünlüer ve Başkan Hayrettin Güngör’e teşekkür ederek, yeni görevinde sağlık alanındaki hedefleri ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.