Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
YEREL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay İş Birliğiyle Ramazan İftarları Başlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türk Kızılay'ı iş birliğiyle gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Milli İrade Meydanı'nda kurulan aşevi, Ramazan ayı süresince her gün 5 bin kişiye iftar yemeği dağıtacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay İş Birliğiyle Ramazan İftarları Başlıyor
Paylaş:

Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında da vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Milli İrade Meydanı'nda kurulan aşevi, günlük 5 bin kişiye iftar yemeği vererek, ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmadığını bir kez daha gösteriyor.

Davet: Tüm Vatandaşlar İftara Bekleniyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Milli İrade Meydanı'ndaki aşevinin Ramazan ayı boyunca hizmet vermeye devam edeceği ve tüm vatandaşların iftara davetli olduğu belirtildi. Katılımın ücretsiz olduğu iftar programlarıyla birlikte, vatandaşlar arasındaki dayanışma ve birlik duygusu daha da pekişecek.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.