Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri ve İl Başkanı, Ankara'da bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi. Heyetin ilk durağı, 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci oldu. Tarım ve Orman Bakanı ile gerçekleştirilen görüşmede, Kahramanmaraş'ın tarım ve orman potansiyeli, projeler ve beklentiler ele alındı.

Heyet daha sonra AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve Genel Sekreter Yardımcısı Türk İslam Karakoç'u ziyaret etti. Bu görüşmelerde, parti içi koordinasyon, genel politikalar ve Kahramanmaraş'ın katkıları üzerine konuşuldu. Ardından AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Özdemir ile bir araya gelindi. Yeni görevine atanmış olan Özdemir'e başarılar dileyen heyet, parti içi seçim koordinasyonu konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Kahramanmaraş heyeti, ziyaretlerini AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile tamamladı. Genel Başkan Vekili Elitaş ile yapılan görüşmede, Kahramanmaraş'ın genel gelişimi ve bölgesel konulardaki beklentiler masaya yatırıldı.

Heyet, ziyaretlerin ardından AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı Türk İslam Karakoç, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ahmet Özdemir ve Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'a teşekkür etti.