Maraş Televizyonu
Maraş Televizyonu
ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta 50 Saniyede 3 Kaza: Sağanak Yağış Trafiği Felç Etti

Kahramanmaraş’ta etkili olan sağanak yağış, sadece 50 saniye içinde üç farklı trafik kazasına neden oldu. Onikişubat ilçesinde meydana gelen kazalarda yaralanan vatandaşların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kahramanmaraş’ta 50 Saniyede 3 Kaza: Sağanak Yağış Trafiği Felç Etti
Paylaş:

Kahramanmaraş’ta etkili olan sağanak yağış, kentte trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Özellikle Onikişubat ilçesi Kürtül Mevkii Sezai Karakoç Tünelli çıkışında, sadece 50 saniye arayla üç ayrı kaza meydana geldi. Aynı noktada kısa sürede yaşanan zincirleme kazalar, sürücüler için tehlikenin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Yaralılar kısa sürede hastaneye ulaştırıldı
Kazaların ardından olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıları titizlikle kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Hastaneye kaldırılan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş’ta kuzey ilçelerde kar, merkezde ise sağanak yağışın etkili olduğu şu günlerde yetkililer, sürücülerin hava koşullarına uygun hızla seyretmeleri ve özellikle tünel çıkışları gibi riskli bölgelerde daha dikkatli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Bu haber Maraş Televizyonu tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.