Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık ilçesine bağlı Bağdınısağır Mahallesi'nde 2 kilometrelik arterin asfaltını baştan uca yenileyerek ulaşımı iyileştirdi. 5 milyon TL'lik yatırım ile gerçekleştirilen proje kapsamında Hoca Ahmet Yesevi ve Yaşar Nedimoğlu Caddeleri baştan aşağı yenilendi. Mahalledeki 1001, 1030, 1033, 1043 ve 1062. Sokaklar da sıcak asfaltla buluştu.

Bağdınısağır Mahalle Muhtarı Adem Kardeş Teşekkür Etti

Toplamda 3 bin ton asfalt ve 5 milyon TL'lik yatırımla gerçekleştirilen çalışmalar, Bağdınısağır Mahallesi sakinlerinin ulaşım konforunu artırdı. Mahalle Muhtarı Adem Kardeş, yapılan çalışmaların mahalle için büyük bir önem taşıdığını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkür etti.

Ulaşım Altyapısında Güçlendirme

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün liderliğinde yürütülen şehir genelindeki asfalt atağı, yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Pazarcık ilçesine bağlı Bağdınısağır Mahallesi'nde gerçekleştirilen proje, ulaşım altyapısında sağlanan güçlendirme ile mahalle sakinlerinin daha konforlu bir ulaşım deneyimi yaşamasına olanak tanıdı.